Результати проведення загальних зборів громадян с. Селище

           Для вирішення найважливіших питань життя села Мрин, підведення підсумків 2017 року та для окреслення планів на 2018 рік 06 березня 2018 року в 11.00 год. в приміщенні Селищенського сільського клубу відбувся сход жителів с. Селище Мринської сільської ради. Із 364 чол. зареєстрованих в населеному пункті осіб, які користуються виборчим правом, участь взяло 78 чол. (21,4% кількості).

Змінено поштову адресу Національного банку України!

          Національний банк України повідомляє, що у рамках реформування регіональної мережі з 01 березня 2018 року припинено доставку кореспонденції відділеннями ПАТ «Укрпошта», адресованої Національному банку України, за адресою:

Обери майбутню професію!

            І знову Носівський районний центр зайнятості організовує «Ярмарок професій». Тепер вже для випускників загальноосвітніх навчальних закладів .

Проведено позачергову 16 сесію сьомого скликання

                Позачергову 16 сесію 7 скликання було проведено 2 березня 2018 року в приміщенні актового залу Мринської сільської ради. Були присутні 18 депутатів та запрошені заступники сільського голови Пугач Іван Іванович, Ганзюк Ніна Миколаївна, Стратілат Валерій Іванович, старости сіл Білодід Валерій Олександрович, Спашиба Лариса Олександрівна, Семенець Олександр Валерійович та начальник Носівського відділення поліції Вова Ірина Григорівна.

Результати проведення загальних зборів громадян с. Роздольне

            Для вирішення найважливіших питань життя села Роздольне, підведення підсумків 2017 року та для окреслення планів на 2018 рік 01 березня 2018 року в 11.00 год. в приміщенні Роздольненського сільського клубу відбувся сход жителів с. Роздольне Мринської сільської ради. З 122 чол. зареєстрованих в населеному пункті участь взяло 25 чол. (20,5% загальної кількості).

Корюківська трагедія: злочин, про який не написано у підручниках

         Щороку 1 березня в Корюківці Чернігівської області, відродженому місті українського Полісся, вшановують пам’ять жертв вщент спаленого нацистськими карателями населеного пункту. Представники влади, громадськості, історики, говорячи про цю найбільшу у Другій світовій війні в Європі каральну акцію, наголошують: ця трагічна сторінка історії — застереження світу від наступних злочинів сьогодні і завтра.

Поінформованість – рятує життя

       Саме під таким  гаслом пройшов навчальний день 1 березня 2018 року в загальноосвітніх навчальних закладам Мринської  сільської ради. За рішенням Генеральної Асамблеї Міжнародної організації цивільної оборони перший день весни  - 1 березня – проголошено Всесвітнім днем цивільної оборони.

Корисні посилання