Результати проведення загальних зборів громадян с. Киселівка

       Для вирішення найважливіших питань життя села Киселівка, підведення підсумків 2017 року та для окреслення планів на 2018 рік 27 лютого 2018 року в 11.00 год. в приміщенні Киселівського сільського клубу відбувся сход жителів с. Киселівка Мринської сільської ради. З 69 чол. зареєстрованих в населеному пункті участь взяло 38 чол. (55% загальної кількості).

Проведена робоча зустріч в рамках правопросвітницького проекту "Я маю право!"

          На виконання Указу Президента України від 14.11.2017 року № 361/2017 в Україні 2018 рік проголошений роком реалізації правопросвітницького проекту "Я маю право!". В рамках реалізації цього проекту 28 лютого 2018 року в приміщенні Мринської сільської ради проведена робоча зустріч керівників Відділу РАЦС Носівського районного управління юстиції Улько Наталії Федорівни та Носівського  районного відділу державної виконавчої служби Гопанчук Віктора Миколайовича з в.о. сілького голови Сіренко Ніною Миколаївною, заступником сільського голови Пугачем Іваном Івановичем та працівниками сільської ради, які безпосередньо залучені до надання послуг жителям громади.

Причина пожеж у зимовий період - недотримання заходів безпеки

    В умовах зимового періоду основною причиною виникнення пожеж у приватному житловому секторі громадян району є порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації приладів пічного опалення. Детальніше аналізуючи дану причину, слід відмітити, що в основному лихо трапляється через відсутність належної протипожежної відстані від печей або димарів до дерев’яних стін чи перекриття будинків, появу тріщин у цегляній кладці системи опалення, випадіння жарин з топкових дверцят на підлогу, надмірне перегрівання печей та розміщення впритул до них меблів, занавісок або інших спалимих речей.         Так – 22 лютого в с. Тертишники Носівського району виникла пожежа в двоповерховому житловому будинку, де причиною її виникнення послужило відсутність протипожежної розділки між опалювальною грубою та дерев’яним перекриттям будинку. Вогнем знищено міжповерхове перекриття на площі 3 метри квадратних, перекриття на площі 8 метрів квадратних, пошкоджено майно на другому поверсі.

Увага! Попередження про сильне похолодання

        За даними УкрГідрометцентру, внаслідок вторгнення холодного арктичного повітря з півночі Європи в Україні очікується зниження нічної (мінімальної) температури:

Корисні посилання