Служба зайнятості розпочала підготовку кадрів до весняно-польових робіт

    Щонайменше 700 безробітних області підвищать свою кваліфікацію, аби бути затребуваними роботодавцями з початком весняно-польових робіт. Про це повідомив начальник відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості Сергій Заровний. За його словами, наразі навчанням охоплено 60 шукачів роботи з різних куточків області.

Служба зайнятості інформує: за 2 місяці – близько 2 тисяч працевлаштованих

    Протягом січня-лютого поточного року в області за сприяння служби зайнятості забезпечено роботою близько двох тисяч громадян, з них 35 % - оперативно, до набуття статусу безробітного. Про це повідомила директорка обласного центру зайнятості Лідія Падалка. За її словами, для задоволення кадрових потреб економіки служба зайнятості сьогодні не обмежується власною базою пропозиції робочої сили, а виходить на повний ринок праці, працюючи на засадах рекрутингу.

Увага! Зручний сервіс від служби зайнятості - інтерактивна карта навчальних закладів області

   Тим, хто планує здобути вищу чи професійну освіту та обирає навчальний заклад, Носівська районна філія Чернігівського ОЦЗ пропонує скористатись зручним сервісом -  Інтерактивною картою навчальних закладів Чернігівської області.  

Зловживати статусом безробітного не варто!

    Про це попереджають у службі зайнятості. Безробітній особі доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вона перебуває на обліку в службі зайнятості, отримує допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працює, виконує роботу, надає послуги за цивільно-правовими договорами, займається підприємницькою діяльністю, отримує соціальні виплати тощо.

Галина Красносільська: Служба зайнятості сьогодні – це сучасна сервісна установа, яка демонструє нові можливості для шукачів роботи та роботодавців»

  У першу неділю листопада в Україні своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери, чия професія передусім визначається категоріями доброти і гуманізму. До когорти соціальних працівників належать і фахівці служби зайнятості, які надають допомогу та підтримку громадянам у разі безробіття.

Які працівники потрібні роботодавцям сьогодні?

  Майже 8 тисяч безробітних громадян працевлаштовано обласною службою зайнятості протягом січня-вересня 2020 року, що на 6% більше, ніж за відповідний період торік. Про це свідчить підсумкова статистика за 9 місяців. Отже, яку роботу пропонують роботодавці сьогодні?

Корисні посилання