Актуальні пропозиції роботи від служби зайнятості

Актуальні пропозиції роботи від служби зайнятості

       Шукаєте роботу? У базі даних обласної служби зайнятості – понад тисячу пропозицій, серед яких обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку актуальних на сьогодні вакансій увійшли такі:

Сімейний бізнес: у родині Чуєнків завдяки проєкту «єРобота»  бізнесменів побільшало

Сімейний бізнес: у родині Чуєнків завдяки проєкту «єРобота» бізнесменів побільшало

             Оксана та Володимир Чуєнки - подружжя. До повномасштабного вторгнення чоловік відкрив дві кав’ярні в Чернігові. Коли прийшов ворог, став на захист країни, вступив до лав ЗСУ. Однак, улюблену справу покидати не збирався – підтримувала й допомагала дружина.

«Армія відновлення»: у Чернігові розширили перелік суспільно корисних робіт для безробітних

«Армія відновлення»: у Чернігові розширили перелік суспільно корисних робіт для безробітних

Таке рішення 4 липня прийняв виконком міської ради. Зокрема, тепер безробітних залучатимуть до роботи військкоматів, де вони допомагатимуть у вирішенні питань соціального забезпечення та пільг звільнених з військової служби військовослужбовців, з оформленням документів для отримання грошової допомоги сім’ям загиблих захисників України, будуть опрацьовувати результати професійно-психологічного відбору призовників на військову службу.

Служба зайнятості допоможе підприємцям

Служба зайнятості допоможе підприємцям

Іванівська територіальна громада – мальовнича сільська місцевість поблизу Чернігова, по дорозі до Києва, що об’єднує 17 сіл. У перші дні повномасштабного вторгнення деякі з них потрапили в окупацію, деякі - майже місяць перебували під перехресним вогнем. Ця громада - одна з тих на Чернігівщині, яка найбільше постраждала від бойових дій та злочинів російської армії. Для місцевих жителів ці події стали справжнім лихом, а для бізнесу - випробуванням.

Корисні посилання