Фото без опису

 

Упродовж минулого тижня (з 06.02 по 13.02.2023) вогнеборцями Чернігівщини ліквідовано 43 пожежі, з яких 36 у житловому секторі громадян, 3 на транспорті, 2 на об’єктах та 2 інші. Під час гасіння вогнеборцями врятовано 1 особу. Разом з тим, внаслідок дії небезпечних факторів вогню загинула 1 людина, трагічний випадок мав місце у м. Чернігові.

Протягом тижня сапери частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення 2 рази залучались до дій за призначенням. У встановленому порядку вилучено 1 вибухонебезпечний предмет (загалом з початку проведення робіт - 49194).

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 41 раз залучались для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт..

Не обійшлося і без пожеж та інших подій на території Мринської територіальних громад, а саме:

- 12 лютого по вул. Молодіжна, що в селі Лихачів сталася пожежа житлового будинку. У результаті пожежі вогнем знищено: перекриття та покрівлю на всій площі; пошкоджено: стіни на площі 16 м.кв. та майно в будинку. Причиною пожежі ймовірно стало - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Рятувальники вкотре звертаються до Вас Шановні громадяни! Аби уникнути трагедії, спричиненої пожежею в оселі, будьте вкрай обережними, дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань.

 

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Фото без опису

Фото без опису