Фото без описуУпродовж минулого тижня (з 31.01. по 07.02.2022) вогнеборцями ліквідовано 26 пожеж, із яких 24 у житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 1 інші. Унаслідок дії небезпечних факторів вогню загинуло 3 особи в Чернігівському районі.

  Також  не обійшлося і без пожеж на території Носівської громади

Так. 05 лютого виникла пожежа не експлуатуємого житлового будинку по вул. Івана Мазепи що в м. Носівка. Внаслідок пожежі вогнем знищено: майно в кімнаті, підлогу на площі 5 м.кв стіну на площі 5 м.кв., перекриття на площі 10 м.кв., покрівлю на площі 14 м.кв.; пошкоджено: стіни та перекриття в кімнаті на площі 20 м.кв. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем

06 лютого виникла пожежа вантажного автомобіля ГАЗ-51. Причиною пожежі стало коротке замкнення електропроводки автомобіля.

  Рятувальники застерігають: щоб уникнути пожеж та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем, слідкуйте за справністю електричних приладів та електромереж. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки.

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ

ГУ ДСНС України у Чернігівській області