Фото без опису

  Упродовж минулого тижня (з 17.01. по 24.01.2022) вогнеборцями ліквідовано 26 пожеж, з яких 1 на об'єкті, 21 в житловому секторі, 1 на транспорті та 3 інші. Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 13 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

  Не обійшлося і без пожеж та інших подій на території громади, так 22 січня по вул. Комарова, що в м. Носівка сталася пожежа житлового будинку. У результаті пожежі вогнем знищено: перекриття на площі 1 м.кв. та пошкоджено стіни на площі 3 м.кв.. Причиною пожежі стало - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

21 січня надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги службі «102» з відкривання вхідних дверей в приватному житловому будинку по вул. Успенська в м. Носівка, де без нагляду залишилась 3-х річна дитина. Рятувальниками за допомогою шанцевого інструменту проведені роботи по відкриванню вхідних дверей.

  Рятувальники вкотре звертаються до Вас Шановні громадяни! Аби уникнути трагедії, спричиненої пожежею в оселі, будьте вкрай обережними, дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань.

 

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ

ГУ ДСНС України у Чернігівській області