Порядок денний 15 сесії 8 скликання

Мринської сільської ради

  1.  

Про бюджет Мринської сільської  територіальної громади на 2022 рік  (код бюджету 25516000000)   Додатки Пояснююча Хід виконання

  1.  

Про реєстрацію земельних ділянок

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Любченко О.В.

  1.  

Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд( присадибна ділянка) гр. Шелест Ю.М., Броварець Н.І., Броварець О.М., Броварець А.А., Броварець А.М., Косташ І.О.

  1.  

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Микуленко М.Г.

  1.  

Про затвердження проекту    землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки та передачу у власність для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд( присадибна ділянка) гр. Єрко Н.А.

  1.  

Про вилучення з користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Нець Н.І.

  1.  

Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Блуд Н.І., Скибі П.І., М'якоті І.П., Ковбасі М.М.

  1.  

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Цуркан А.І., Карпенко О.І.,Скибі Д.В.,Сушко Н.Т.