1. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв в натуральних показниках

для бюджетних установ Мринської сільської ради  на 2022 рік. Додаток 1 Додаток 2 Додаток 3 Додаток 4

2. Про затвердження  плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів

Мринської сільської ради на 2022 рік    

3. Про затвердження   Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, здійснення представницьких та інших заходів Мринської сільської ради на 2022-2024 роки.

4. Про початок розробки проєкту Стратегії  розвитку  Мринської територіальної громади на 2022-2029 роки

5.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Господар» Мринської сільської ради на 2021 рік

6. Про затвердження  Програми  «Шкільний автобус» в Мринській сільській раді

на 2022 рік.

7. Про затвердження  Програми організації харчування в закладах освіти Мринської сільської ради на 2022 рік

8.Про затвердження  Програми підтримки аматорських спортивних команд з футболу в Мринській сільській раді на 2022 рік.

9. Про підтримку хореографії та розвитку танцювального руху  в Мринській сільській раді на  2022 рік.

10. Про затвердження цільової соціальної Програми забезпечення пільгового підвезення педагогічних працівників до навчальних закладів, розташованих у сільській місцевості, що належать до спільної власності Мринської об’єднаної територіальної громади, до місця роботи та у зворотному напрямку на 2022 рік

11. Про вилучення з користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кропти В.І.

12. Про внесення змін до 7 сесії 8 скликання Мринської сільської ради від 20.05.2021 року.

13. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд( присадибна ділянка) гр. Любович В.А.,Кириченко К.Ю.,Чуб Г.Г.,  Хоменко Б.І., Ільченко О.Г.,Вакулко Ф.Г.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченку В.І., Грош С.І.,Чубук О.М., Пузирній Т.Ю.,Сіренко К.Ю., Кропті В.М.,Коняченко М.І.,Мироненко Ю.В., Овдієнко О.В.,Карпеці М.Й., Хоменко Б.І., Потапенко С.М., Ширіпі А.О.,Потапенко О.М.,Ширіпі О.Г.,Ширіпі В.О., КруглійМ.І.,Зубок М.І.,Вакулік Д.М.

15. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Огію А.М.,Сердюк Г.С.,Єрко Н.А..

16. Про надання дозволу  на  виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кохану В.М.

17. Про реєстрацію земельних ділянок.

18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд телекомунікацій

19. Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ФОП Заболотний А.В.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби.

21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для надання в оренду гр.Безсмертний А.М. Безсмертний В.М..  Безсмертний М.М.МарченкоГ.М. 

22. Про звернення Мринської сільської ради до Кабінету Міністрів України та Верховної ради України