Рятувальники застерігають громадян не виходити на тонку кригу!

  У зв’язку з нестійкою температурою повітря та різких її перепадів, крига на водоймах Чернігівщині стає більш крихкою, пористою та слабкою, не дивлячись на те, що зберігає достатню товщу. Тому вихід на лід може бути небезпечним. У зв’язку з цим, рятувальники Головного управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають та радять рибалкам, любителям відпочинку на льоду, особливо дітям утриматись від виходу на водойми аби уберегти своє життя. Слід зазначити, що найчастіше ризикують потрапити під кригу любителі підлідної риболовлі. У полоні азарту вони часто нехтують правилами безпеки і йдуть на невиправданий ризик.

Упродовж минулого тижня надзвичайники 27 разів залучалися до ліквідації надзвичайних подій, пожеж, надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт

  Упродовж минулого тижня (з 31.01. по 07.02.2022) вогнеборцями ліквідовано 26 пожеж, із яких 24 у житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 1 інші. Унаслідок дії небезпечних факторів вогню загинуло 3 особи в Чернігівському районі.

Корисні посилання