Фото без опису

   З метою підготовки території Мринської територіальної громади до весняно-літнього сезону у період з 05 квітня до 19 квітня 2021 року на території Мринської сільської територіальної громади буде проводитись акція “За чисте довкілля”.

      Запрошуємо Вас долучитись до заходів по прибиранню території громади, зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за вами територій, смуг відведення автомобільних доріг та вулиць, навести лад по вулицях, господарських територіях з метою забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді, поліпшення стану довкілля, покращення благоустрою та озеленення  територій населених пунктів після зимового періоду

        Прохання зрубані гілки дерев та кущів складати окремо від листя та сухої трави в доступному місці для вивезення технікою.

          Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

 

 

Дотримуйтесь заходів безпеки!!!