На  початку листопада 2020 року Всеукраїнською благодійною організацією   «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна- 2020» (далі- Конкурс).

          Мета Конкурсу: підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

         Завдання Конкурсу: популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;  визначення кращих благодійників,  меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року;  інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.

    Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4 – ох спеціальних номінаціях.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у Конкурсі 19 березня 2021 року.

    Додаткову інформацію про конкурсу (умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати на офіційному веб-сайті Національного конкурсу «Благодійна Україна».

(www.blagoukaine.org, )    https://vboabu.org.ua,   https://bit.ly/382H0tD,                     Facebook: BlagodijnaUkraina).