17 травня о 20:48 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Моложава Городнянського району.

  За викликом до місця події оперативно прибуло відділення Городнянського Державного пожежно-рятувального підрозділу та вогнеборці Моложавського лісництва ДП "Городнянське лісове господарство". Через запізнє виявлення пожежі, на час їх прибуття веранда та дах житлового будинку були повністю охоплені полум’ям. Спільними діями вогнеборців пожежу о 21:15 локалізували та о 21:50 остаточно ліквідували. Під час гасіння всередині будинку вогнеборці виявили тіла 4-х осіб. Нажаль, врятувати їм життя було запізно. Надихавшись їдкого диму вони загинули. Ними виявились: господар 1969 року народження та його дружина 1971 року народження, а також двоє чоловіків 1973 та 1976 років народження.

  Внаслідок пожежі вогнем знищено веранду та покрівлю житлового будинку по всій площі, пошкоджено перекриття.

  Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів. По факту пожежі розслідування проводять правоохоронні органи.

  З огляду на це, Управління ДСНС України у Чернігівській звертається до всіх громадян! Дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки! Слідкуйте за справністю електропобутових приладів та електромереж. Будьте уважними та обережними у поводженні з вогнем, не паліть у ліжку, особливо напідпитку. Дбайте про свою та безпеку оточуючих вас людей! 

 

А. Шелестюк,

начальник Носівського РС Управління

ДСНС України у Чернігівській області