Фото без опису

   На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 329 та відповідно до п.13 Порядку виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування  і належать до першої та другої групи платників  єдиного податку Мринська сільська рада проводить прийом заяв з необхідними документами.

    Допомога призначається з місяця звернення одному з батьків (опікуну), який зареєстрований як фізична особа-підприємець на кожну дитину до досягнення нею 10-річного віку (включно) та виплачується у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого на дітей  відповідних  вікових  груп станом  на 1 січня 2020 року, а саме:

  • на дітей віком до 6 років — 1779 грн;
  • на дітей віком від 6 до 10 років — 2218 грн.

 

Для  призначення  допомоги  подаються  наступні  документи:

  • заява за встановленою формою;
    Звертаємо
     увагу, що  виплата  допомоги  проводиться  лише  через банківські  установи, тому  важливо  у  заяві  зазначити  банківські реквізити, на які будуть перераховуватись кошти. Банківський рахунок слід зазначати у форматі IBAN, що містить 29 символів.
  • копії свідоцтв про народження кожної дитини віком до 10 років;
  • довідка з Пенсійного фонду України  про сплату  єдиного  внеску  на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу форми ОК−7).
    копію
     документа,  що  підтверджує право на постійне  проживання  в Україні (для іноземців та особи без громадянства);
  • копія рішення про встановлення опіки (у разі  здійснення  опіки   над дитиною).

    Управліннями соціального захисту населення рішення щодо призначення допомоги приймається по кожному зверненню окремо відповідно до норм постанови, перевіряється повнота сплати єдиного соціального внеску за усі місяці 2019 року або протягом усіх місяців 2019 року з дати  державної реєстрації як фізичної особи-підприємця.