Фото без опису

 

  24 березня о 10:10 до Служби порятунку "101" у Носівському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Макіївка, що майже за 50 кілометрів від райцентру.

  За викликом до місця події прибуло відділення 17-го Державного пожежно-рятувального посту з м. Носівка та місцева пожежна команда с. Макіївка. На час їх прибуття всередині будинку спостерігалося щільне задимлення. Спільними діями вогнеборців пожежу о 10:47 було локалізовано та об 11:30 остаточно ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено перекриття та стіни на площі 10 кв. м, знищено майно та речі домашнього вжитку. Під час гасіння в одній з кімнат помешкання рятувальники виявили тіло 69-річного господаря.

  Ймовірною причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

  У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до населення щодо дотримання заходів пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Слідкуйте щоб в цегляній кладці печей та димарів не було тріщин. Не допускайте їх надмірного перегрівання та ні в якому разі не залишайте без нагляду. Цінуйте власне життя та дбайте про безпеку!

  Пам'ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

 

А. Шелестюк,

начальник Носівського РС Управління

ДСНС України у Чернігівській області

Фото без описуФото без опису