На базі Лихачівської ЗОШ І-ІІІ ст. 8 лютого 2019 року відбувся семінар для вчителів історії та правознавства  закладів загальної середньої освіти сільської ради на тему  «Використання інноваційних  технологій на уроках історії та правознавства».

          Зустріч розпочалась із вітального слова директора закладу  Грош Світлани Іванівни та знайомства  із закладом.

          Учасники семінару відвідали урок з історії України  в 9 класі «Валуєвський циркуляр і Емський указ», який  провів вчитель історії та правознавства Шелест Євгеній Олександрович.   Цікаво і нестандартно, з використанням сервісу Classtime  пройшов етап перевірки  в учнів домашнього завдання.     Інноваційні  технології вивчення історії  вчитель  широко  застосовував протягом   уроку. 

      Євгеній Олександрович також підготував і провів позакласний  захід – інтелектуальну  гру  «Що?  Де?  Коли?»  для учнів 9-10 класів.  Учасники семінару були не тільки глядачами,  а й  активними учасниками заходу.

              Підвів підсумки семінару начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мринської  сільської ради Діденко Олександр Миколайович, висловивши слова вдячності учням, вчителям  та адміністрації  Лихачівської ЗОШ І-ІІІ ст.  за організовані заходи для вчителів історії та правознавства.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Мринської сільської ради