Ось і відбулося в навчальних закладах Мринської сільської ради урочисте й хвилююче свято – День знань! Воно сповіщає всім про початок нового 2018-2019 навчального року. 

Фото без опису   

   Цей святковий день - символ нових перспектив і можливостей. Нехай він залишиться не тільки яскравим спогадом, але і стане вдалим стартом у велике життя, а кожен день в школі буде наповнений цікавими уроками, новими зустрічами і дивовижними відкриттями.

  Учнів, вчителів та батьків школярів вітали теплими словами керівники Мринської сільської ради, представники організацій та підприємств громади. А ще, як годиться на свято, - вручали цінні подарунки. 

Фото без описуФото без описуФото без опису   Виконавчий комітет Мринської сільської ради бажає всім учням величезного бажання вчитися та здобувати нові знання. Легкого навчального року, дружньої атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного прагнення бути кращим, ніж учора. Успіхів, удачі, здоров'я, терплячості і чудових результатів!

   А кожному вчителю бажаємо вдячних учнів, здійснення всього задуманого, блискучих результатів, мудрості, активності й здоров'я! Дякую, що ви ділитеся зі школярами своїми знаннями! Позитивних емоцій і відмінного настрою всім вам!

 

<>

<>

<>

                                                         Виконавчий комітет Мринської сільської ради