З нагоди Дня Державного Прапора України в Мринській громаді сьогодні пройшла церемонія урочистого підняття Державного Прапора.  Силами вчителів та учнів Мринської ЗОШ І-ІІІ ст. організовано та проведено святкову лінійку на якій були присутні керівники громади.

Фото без опису

   В.о. сільського голови Сіренко Ніна Миколаївна у своєму виступі привітала всіх зі святом нинішнім та з наступаючим Днем Незалежності України. Ще раз звернула увагу всіх присутніх на те, якою ціною дістається нам незалежність нашої рідної країни і скільки лиха бачив наш стяг. І побажала всім міцного здоров’я, мирного неба і ніколи не знати не страхіття війни.

Фото без опису

   Місцевий поет Василь Федотович Харчук прочитав власні тематичні вірші. В яких прославляв нашу країну, її мужніх синів і їх величний подвиг за мир і спокій на землі.

Фото без опису

   Завідувач військово-облікового бюро сільської ради Кошель Алла Іванівна привітала батьків загиблого односельця-учасника АТО Живковича Владислава Хайдаровича з державним святом. Побажала їм життєвих сил і здоров’я. І щиро подякувала за те, що виховали гідного сина своєї держави. Його пам’ять та пам’ять всіх загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Фото без опису

   Квіти до підніжжя пам’ятника Тараса Шевченка поклали працівники сільської ради Рибка Світлана Володимирівна та Савченко Віта Олександрівна. До пам’ятника невідомому солдату та до меморіальної дошки Живковича В.Х. квіти поклали учні школи. 

Фото без опису

    Гордо піднятий Державний прапор замайорів над головами всіх  присутніх. Нехай він і надалі буде символом свободи нашого народу!

Виконком Мринської сільської ради