В селі Селище 18 серпня 2018 року відбувся День села. Учасниками колективу Селищенського сільського клубу «Родина» на чолі із завідуючим клубом Ікальчиком Миколою Васильовичем та художнім керівником Бойко Володимиром Іллічем провели великий святковий концерт.

Фото без опису

     На святі були гості: представник Народного депутата України О.М.Кодоли – Зезюлькіна Тетяна Володимирівна, генеральний директор ТОВ «НосівкаАгро» Шевченко Микола Іванович, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мринської сільської ради Діденко Олександр Миколайович та старости сіл Плоске і Лихачів Спашиба Лариса Олександрівна та Семенець Олександр Валерійович.

     На адресу жителів села лунали найщиріші вітання від гостей, ведучих свята та старости села  Борисової Людмили Григорівни.

     Приємним сюрпризом став для жителів села цінний подарунок від Народного депутата України Олександра Миколайовича Кодоли – сертифікат на придбання дитячого майданчика. 

    Після урочистої частини всіх запросили на гуртову кашу. Господарем тут був Борисов Микола Іванович, а господинею – завідувач Роздольнянського та Киселівського сільських клубів Потапенко Надія Миколаївна. Ведучою заходу тут була Якуш Тетяна Олександрівна.  Святковий стіл підготували місцеві господині за спонсорської підтримки ТОВ ім.Стратілата, ПП Картун В.М., Бойко А.А., Гриценко Н.В., Павленко П.Л. Щира подяка всім за допомогу та підтримку!

   В ході святкування проводилась безпрограшна лотерея. Окрім дрібниць цінними призами були - дерев’яна поличка та підставка для квітів,які були виготовлені місцевим підприємцем Глущенко В.М.

   Найбільше дякували організаторам та спонсорам за подароване свято найменші жителі громади. Для них, за спонсорської допомоги  ТОВ «НосівкаАгро», було організовано безкоштовно дитяче ігрове містечко.

   Всі залишились задоволені та з гарним піднесеним настроєм.

Староста с.Селище,с.Роздольне,с.Киселівка

Борисова Л.Г.