Найменший за розміром та чисельністю жителів мальовничий куточок нашої громади – село Киселівка минулої  п’ятниці, 20 липня, святкував День села.

Фото без опису

    Силами аматорів сцени сільських клубів Селищенського старостату організовано концертну програму з народними піснями, танцями та гумором. Зала, де проходили урочистості, була колоритно прикрашена вишивками народних умільців.

Фото без описуФото без опису

     Від керівництва Мринської громади на святі були присутні заступник сільського голови з фінансово-економічних питань Ганзюк Ніна Миколаївна та  спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Борисенко Олена Володимирівна. Вони вітали всіх зі святом. Бажали жителям села здоров’я та довголіття. Щоб молодь прибувала в село і дітки народжувалися. Адже діти – це наше майбутнє.

     В знак гостинності, староста села Борисова Людмила Григорівна почесним гостям та всім присутнім винесла коровай. Та побажала всім здоров’я, довголіття, мирного неба над головою. Радіти кожному дню і прагнути до нових вершин.

Фото без опису

     Гарним завершенням свята був святковий обід для всіх бажаючих, який всіх об’єднав за одним столом, немов одну велику і дружню родину!

     Виконавчий комітет Мринської сільської ради бажає селу Киселівка тільки рухатися вперед та процвітати. А його жителям – розвивати й прославляти рідний край – свою маленьку Батьківшину.

Виконком Мринської сільської ради