17 липня в конференц-залі обласної ради відбулося перше установче засідання робочої групи з підготовки документів щодо передачі районних дочірніх підприємств комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради до комунальної власності міських, селищних та сільських рад об’єднаних територіальних громад Чернігівщини.

      До складу робочої групи, куди входять фахівці лісової і земельної галузей, природоохоронних та екологічних установ, організацій, представники місцевого самоврядування, в числі яких керівники  тридцяти чотирьох об’єднаних територіальних громад Чернігівщини, включено і  міського  голову Володимира Ігнатченка, який   також брав участь у засіданні.

     Засідання робочої групи відкрив голова обласної ради Ігор Вдовенко,  брав участь  і його перший заступник голови Валентин Мельничук.

      Було дуже багато розмов, емоцій, однак скоригувати план спільних дій так і не вдалося. В ході дискусії звучали різні аргументи та пропозиції, проте  не знайшовши  компромісних рішень, було оголошено перерву.

Прес-служба Носівської міської ради

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Інформація взята із сайту Носівської ОТГ