Фото без описуПитання, яке пропонуємо Вам розглянути, полягає в обмеженні реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) на території Мринської сільської ради (об’єднаної територіальної громади).   

    Рішення позачергової двадцятої сесії депутатів Мринської сільської ради від 06.07.2018 року винесено на обговорення питання про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) на території громади.

    Пропонується ввести обмеження на продаж з 22.00 год. До 8.00 год. щоденно, включаючи вихідні та святкові дні. Це стосується об’єктів торгівлі, крім закладів ресторанного господарства, що діють на території сіл громади.

     Метою даного заходу є посилення профілактичного впливу і протидія пияцтву та алкоголізму серед населення, зменшення розвитку захворювань, інвалідності, смертності, спричинених вживанням алкоголю. А також зменшенню кількості злочинів, що скоєні особами у стані алкогольного сп’яніння та забезпеченню громадського спокою і правопорядку.

    Обговорення даного рішення триває до 06 серпня 2018 року 17.00 год. включно. До цього часу кожен з Вас має право надати свої зауваження та пропозиції стосовно питання особисто, звернувшись до Мринської сільської ради за адресою: 17113, Чернігівська обл., Носівський р-н, с. Мрин, вул. Броварця, 1.

   З повним змістом проекту регуляторного акту Ви має можливість ознайомитися на офіційному сайті Мринської сільської ради http://mrynska.gromada.org.ua/ в розділі «Архів документів» або в додатку до даного звернення.

Рішення для обговорення

    Давайте разом створимо громаду, в які буде приємно і комфортно жити!

Виконком Мринської сільської ради