Суботнього дня 7 липня в селі Плоске було незвично людно. І це не з проста! Адже саме цього дня пройшло справжнє свято – День села Плоске.   

Фото без опису    Для жителів та гостей села цей день пройшов на одному подиху. Адже всі від дітей до людей старшого покоління могли знайти собі розваги та цікаво і змістовно провести час.

Фото без опису

Фото без опису

     На святкуванні були присутні почесні гості  Стратілат Тамара Михайлівна, помічник Народного депутата Олександра Колоди, Пугач Іван Іванович, заступник сільського голови Мринської сільської ради, Борисенко Олена Володимирівна, спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту та старости сіл громади.

Фото без описуФото без опису

    Всі бажали жителям села тільки найкращого, а головне – здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою. А селу - розвитку та процвітання, побільше дитячого сміху, адже діти – це запорука майбутнього.

   Не забули гості привітати всіх присутніх із колоритним і обрядовим святом Івана Купала, яке святкували саме цього дня.

  Все святкування було неймовірно насиченим. Для любителів спорту проведено змагання з футболу між командами с. Мрин та с. Плоске. Господарі здобули перемогу! Шлемо їм щирі вітання! Так тримати!!!

Фото без опису  Прекрасну концертну програму організували працівники та аматори сцени Плосківського будинку культури на чолі з ініціативним директором будинку культури Слісаренко Валентиною Петрівною. Пісні у хоровому та сольному виконанні торкалися серця кожного слухача. А новенькі українські костюми, придбані за сприяння Народного депутата України Олександра Кодоли, милували око глядачів і додавали неймовірного колориту всьому святу. 

Фото без опису

  Протягом всього дня  діяла виставка майстрів, на якій були представлені найрізноманітніші вироби. Організувала виставку завідувач бібліотеки філії Єрко Валентина Петрівна.

Фото без опису     Для найменших жителів села день був  неймовірно цікавим та радісним, адже для них працювали батути, атракціони та різні розваги, продавалась солодка вата та інша смакота. Працювали і лотки виїзної торгівлі, де можна було поласувати смачним шашликом.

  Вечірню програму розпочали працівники Носівського міського будинку культури прекрасною концертною програмою. А далі розпочалась святкова дискотека, яка тривала майже до світання.

   В кожного жителя та гостя свята від цього дня залишились тільки найкращі враження.В найбільшій мірі це завдяки старанням працівників Плосківського старостату на чолі із досвідченою старостою Спашибою Ларисою Олександрівною. 

Фото без опису       Ще раз вітаємо мальовничий куточок нашої громади, село Плоске, з його іменинами. І зичимо йому тільки квітнути і процвітати.

Більше фото в галереї

Виконком Мринської сільської ради