Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно з Деснянським басейновим управлінням водних ресурсів оголошує конкурс до Дня Десни для професійних фотографів та аматорів.

      Що треба зробити:

- надіслати до 5 якісних світлин річки Десни (формат — JPEG, для друку на А3 (не менше 3600 пікселів по довшій стороні)). Фото мають бути завантаженні на файлообмінник, посилання на який варто дати в листі.

       Що за це буде:

- переможці отримають заохочувальні подарунки, а головне – визнання. Адже кращі знімки надалі використовуватимуться в роботі зазначених структур як офіційні ілюстрації.

       Куди надсилати:

- на електронну адресу dbuvr.zmi@gmail.com з поміткою «конкурс фото» + вказати ПІБ, контактний номер телефону та коротку інформацію про себе (скільки років, де працюєте/навчаєтесь, улюблена справа).

       Детальна інформація за телефоном: +380939800093

       Дедлайн: 1 серпня 2018 року

       Довідково. У 2018 році, за ініціативи Деснянського басейнового управління водних ресурсів та NGO «For the Desna River Revival» (ГО «За відродження Десни») та підтримки Державного агентства водних ресурсів України і громадської ради при Держводагентстві, з’явилося нове екологічне свято – День Десни. Відзначатимуть його 8 вересня.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю облдержадміністрації