Народний аматорський фольклорний колектив «Молодички» Мринського сільського будинку культури постійно подорожує в творчому пошуку нових досягнень. Географія його виступів розширилась вже навіть далеко за межі Чернігівської області.

Фото без опису

       Цього разу аматори сцени завітали до села Олешня Чернігівської області, що на Голубих озерах, де традиційно 7 липня проходить обласне свято купальської традиції «Івана Купала на Голубих озерах». В нинішньому році воно проходить вже 13-й раз поспіль. Мринську об’єднану територіальну громаду представляли Народний аматорський фольклорний колектив «Молодички» Мринського сільського будинку культури (художній керівник Мариненко Надія Василівна) та зразковий танцювальний колектив «Лілея» Мринського сільського будинку культури (керівник танцювального колективу Ігнатенко Юлія Володимирівна).

Фото без опису

Фото без опису

       Задоволення від побаченого, гарний відпочинок та обмін досвідом залишили приємний слід в душі кожного учасника. А за прекрасний виступ та участь у святі Народний аматорський фольклорний колектив «Молодички» нагороджений Дипломом обласного центру народної творчості.

Вітаємо наших учасників з черговою нагородою!

Фото без описуФото без опису

 

Виконком Мринської сільської ради