День села – завжди приємне і радісне свято для жителів села та гостей. Особливо це відчувається в селах з невеликою кількістю жителів. Де все проходить в дружній атмосфері і дещо по-сімейному.

         05 липня в селі Роздольне пройшло свято дня села. На святі були присутні керівники громади в.о. сільського голови Сіренко Ніна Миколаївна, заступник сільського голови з правоохоронної діяльності Стратілат Валерій Іванович. Вони вітали всіх жителів та гостей, бажали їм щастя, здоров’я, сімейного благополуччя, мирного неба над головою, завжди сонячних і радісних ранків.

Фото без опису

         До вітань жителів мальовничого села приєдналася і староста сіл Селище, Роздольне, Киселівка Борисова Людмила Григорівна. Вона як справжній досвідчений керівник постійно опікується проблемами жителів, всіляко сприяє покращенню їх соціально-побутових умов життя.

Фото без опису

         Не менше переймаєсться долями жителі села голова первинної ветеранської організації Адаменко Тамара Олександрівна. Вона розповість, підскаже , допоможе, порадить або й просто вислухає. Вона привітала всіх зі святом, побажала найголовнішого – здоров’я всім і миру.

Фото без опису

     Силами працівників Селищенського та Роздольненського сільського клубів, завідувача Роздольненської бібліотеки-філії та активних жителів села була підготована яскрава концертна програма. Були й хорові пісні у виконанні колективу «Родина», й дуети та сольні, гумор та коротенькі сценки.

         Підростаюче покоління поклало квіти до підніжжя пам’ятника невідомого солдата.

Фото без опису

     Учасники концертної програми в вишиванка та національних костюмах, гості в святковому вбранні – село вмить ожило й розквітло.

       Після концертної програми на жителів та госте чекав святковий обід. Всі залишилися в захваті від побаченого. А гарний настрій та відлуння святкової атмосфери залишиться до наступного року.

        Живи та розвивайся, славне село Роздольне!

 

Більше фото в галереї

Виконком Мринської сільської ради