Фото без опису     Згідно Наказу Президента України № 97/2018 від 4 квітня 2018 року "Про внесення зміни до Указу Президента України від 9 грудня 2015 року № 693", з’явилося нове щорічне професійне свято.

       

Віднині 4 липня - День Національної поліції України.

         Ніна Миколаївна Сіренко, в.о. сільського голови та Валерій Іванович Стратілат, заступник сільського голови з правоохоронної діяльності Мринської сільської ради привітали Ірину Григорівну Вову, начальника Носівського ВП ГУНП в Чернігівській області та працівників з професійним святом.

Фото без описуФото без опису

    На посадах працівників Національної поліції працюють вмотивовані працівники, головна мета яких - допомагати і захищати людей і їх спокій. Вони нетерпимі до корупції, справедливі і відкриті для громадян.

     Серед багатьох професій – це одна з найскладніших і найвідповідальніших. Ваша служба вимагає багатьох якостей – відповідальності, знань в різних галузях, а також, що дуже важливо, - уміння прийняти єдино вірне рішення в найскладніших ситуаціях, що зовсім неможливо без практичного досвіду і рішучості та неупередженості.

   За сумлінну і ефективну працю, високий професіоналізм, плідну співпрацю з Мринською сільською радо керівники громади вручили працівникам Подяки сільського голови Мринської сільської ради.

Фото без описуФото без опису

       Лише завдяки Вашій повсякденній наполегливій праці, відповідальному ставленню до служби, Вашим сміливим вчинкам зростає авторитет національної поліції і гордого звання «поліцейський». Ви щоденно, своєю роботою, запобігаєте смертності та травмуванню, охороняєте життя і здоров’я людей, з честю виконуєте поставлені перед вами завдання, демонструючи при цьому професіоналізм, мужність, відданість справі та своєму службовому обов'язку. 

       Бажаємо Вам всім високих професійних досягнень! Широкої громадської поваги та успіхів в роботі! Нехай удача та професійні досягнення будуть Вашими постійними супутниками у житті. Та головне – здоров’я Вам і вашим родинам і мирного неба над головою!

Виконком Мринської сільської ради