Червень – перший місяць літа. Період сподівань, хвилювань і надій. Він дійсно особливий! Всі радіють теплому промінню сонця і в той же час будують плани на майбутнє. Найбільше це стосується випускників навчальних закладів.

            Цього року навчальні заклади Мринської сільської ради закінчили 14 випускників. Вони всі успішно здали зовнішнє незалежне оцінювання та отримали атестати про повну загальну середню освіту. Більшість з них вже визначилася з майбутнім навчальним закладом та майбутньою професією. Решті  - ще є деякий час, до початку вступної кампанії, щоб обрати свою стежину в майбутнє. Прекрасним і урочистим завершенням шкільного життя і переходом в доросле став для учнів випускний вечір. Дівчата в красивих сукнях, хлопці в костюмах. З квітами в руках, посмішками на обличчі і піднесеним настроєм…

Фото без опису

         Випускники приймали вітання, дякували своїм батькам, класним керівникам та вчителям  за постійну копітку працю, недоспані ночі та постійні хвилювання. Завдяки їх старанням діти з немовлят і першокласників стали дорослими юнаками й дівчатами з чітко сформованою життєвою позицією і високими моральними цінностями.

Фото без опису

         Випускний вечір пролетів мов хвилинка. І дійсно його достойним і пам’ятним  завершенням був вальс випускників.

         Не лише для одинадцятикласників червень особливий. Можливо, ще більш вирішальним він є учнів, які закінчили 9 класів. В школах громади таких 39 осіб.

         Цього року вони вперше в своєму житті здали державну підсумкову атестацію і в урочистій атмосфері отримали перший документ про освіту.Фото без описуФото без опису

Тепер перед ними відкриваються нові горизонти – або далі продовжити навчання в школі й ще трішки побути під опікою батьків і вчителів рідної школи, або ж зробити перший  серйозний крок в житті – почати здобувати професію.

         За короткий проміжок часу учням доведеться зважити чимало «за» і «проти», прислухатися до думок батьків, рідних, вчителів і зробити єдиний правильний вибір для кожного.

         Бажаємо нашим дорогим випускникам, щоб атмосфера цих святкових днів не покидала вас ніколи! Крокуйте завжди сміливо по своєму життєвому шляху, а удача завжди буде поруч з вами!         

 

Більше фото в галереї

Виконком Мринської сільської ради