13 червня, до нашої громади завітали представники Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України із змістовною інформаційною бесідою на тему «Фінансово-економічні аспекти децентралізації».

Фото без опису

        Під час зустрічі консультант з бюджетних питань Микола Силенко (Николай Силенко (Mykola Silenko) розповів про бюджети ОТГ, а також як відбувається взаємодія громади з виконкомом, депутатами та головою. Корисна інформація та дієві поради знадобляться працівникам сільської ради у вирішенні багатьох виробничих питань.

Фото без опису

        Микола Силенко відповів на запитання працівників, що виникли в ході спілкування. Також представник Чернігівського РВ АМУ розповів про те, які сільські ради надали згоду на приєднання до вже існуючих об’єднаних територіальних громад та про основі законопроекти, які плануються до затвердження і стосуються питань децентралізації.

Фото без опису

Фото без опису

        Колектив Мринської сільської ради висловлює щиру вдячність Чернігівському регіональному відділенні Асоціації міст України та консультанту з бюджетних питань Миколі Силенку за інформацію та спілкування.

                                                                       Виконавчий комітет Мринської с/ради