Службою у справах дітей Мринської сільської ради  7 травня 2018 року проведено І етап конкурсу дитячої творчості «Світ очима дітей» серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. В конкурсі взяли участь 11 дітей Мринської громади (с. Мрин-3, с.Селище-6, с. Лихачів-2).

          Були представлені малюнки (графіка, акварель, олівці), декоративне мистецтво (паперопластика, в’язання, бісероплетіння, випалювання по дереву, аплікація, витинанка).

         Дитячий світ такий кольоровий та різнобарвний…Представлені роботи були на стільки цікавими та різноманітними, що журі було важко визначити переможців. Всі 11 учасників нагороджені призами за участь в конкурсі.

        1 червня відбувся ІІ обласний етап конкурсу «Світ очима дітей». За результатами ІІ обласного конкурсу переможцем стала Гладка Валентина (12 років, учениця 7 класу, с. Селище) у номінації «малюнок» (акварель): роботи «Жителі мого села» та «Моя Батьківщина», яка зайняла ІІ місце у віковій категорії 12-13 років.

       Заохочувальним призом також відмітили Голуб Романа (13 років, учень 7 класу, с. Лихачів) у номінації «декоративне мистецтво»              (паперопластика та випалювання по дереву): роботи «Моя захищена Україна», «Пурпурові вітрила». Переможці нагороджені грамотами та поїздкою до Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, де на них чекала розважальна програма, урочисте нагородження та концертна програма, а в кінці переїзд до річкового порту та прогулянка по р. Десна на пароплаві «Казбек». Діти були сповнені емоцій та задоволення.

Начальник служби у справах дітей

Мринської сільської ради

С.А.Рекуненко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису