Вже 6-й рік поспіль стало доброю традицією святкувати у світлий день Святої Трійці – День села Мрин! Цей рік – не виняток! А продовження гарної традиції!  

      День села – це свято, яке єднає нас усіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часткою історії нашої держави. А її, як відомо, творять люди. Бережімо ж славні звичаї та традиції, примножуймо здобутки села на радість дітям та внукам нашим, бо рідне село – невичерпна криниця нашого роду!

      На іменини нашого рідного села Мрин прибули почесні гості – Тертілов Андрій Миколайович, помічник Народного депутата Олександра Кодоли, Вершняк Вікторія Миколаївна, голова Носівської РДА, Медвідь Анатолій Миколайович, заступник голови Носівської районної ради, Борисова Людмила Григорівна, Білодід Валерій Олександрович, Спашиба Лариса Олександрівна, Семененць Олександр Валерійович, старости сіл громади.

Фото без опису      В цей день з ранку і до пізньої ночі сумувати не довелося нікому. Були і спортивні змагання (в яких брали участь команди з сіл нашої громади та міста Носівка) і культурна програма за участю учасників художньої самодіяльності Мринського будинку культури та вечірній концерт аматорів сцени Носівського міського будинку культури.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису       Силами працівників Мринської публічної бібліотеки організовано виставку виробів сільських майстрів, яка радувала око всіх бажаючих протягом всього свята.

Фото без опису      Мабуть, чи не найбільш задоволеними від святкування Дня села залишилася малеча. Для них весь день працювали: роздрібна торгівля з солодкою ватою, морозивом та солодощами; містечко розваг: атракціони, гірки, батути.

Фото без опису     Кожен бажаючий, не залежно від віку і своїх вподобань міг знайти для себе щось цікаве на цьому святі.

     Керівники громади та почесні гості щиро вітали жителів та гостей села з чудовим святом. Та бажали селу Мрин процвітання, стабільності та розвитку. Бути і надалі вічно молодим, квітучим і красивим селом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще!

БІЛЬШЕ ФОТО В ГАЛЕРЕЇ

Виконком Мринської сільської ради