В закладах освіти Мринської сільської ради 25 травня було проведено хвилююче, водночас радісне і сумне свято - День останнього дзвоника. Для учнів – це свято прощання зі школою, прекрасний час, на який всі так довго чекали.

      Малечі він сповістив про те, що настала чудова пора літніх канікул, незабутніх, веселих та цікавих. Для випускників цей останній дзвоник був трошки сумним, тому що він сповістив про розставання з дитинством і про те, що вже вони на порозі дорослого життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

       Учнів, батьків та вчителів вітали керівники Мринської сільської ради. Представники сільськогосподарських підприємств передали цінні подарунки учням та вітання з закінченням навчального року.

       Учні – переможці змагань, олімпіад та конкурсів – отримали нагороди, дипломи та грамоти.

       Також, учням Мринської ЗОШ І-ІІІ ст., переможцям ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу  імені Тараса Шевченка та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів вручено грошові стипендії сільської ради, а вчителям, які їх підготували учнів - премії.

       Виконавчий комітет сільської ради, вітає учнів, батьків та вчителів з закінченням навчального року. Бажає всім добра й благополуччя, міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, віри і впевненості у завтрашньому дні!

       І головне миру у кожному у домі і в країні в цілому!

Більше фото в галереї

Виконком Мринської сільської ради