Фото без опису       Шановні жителі громади! Завідуючий Мринською сільською лікарською амбулаторією загальної практики сімейної медицини Варшавський Савелій Якович повідомив, що вже і в Мринській об’єднаній територіальній громаді всі бажаючі можуть обрати сімейного лікаря шляхом підписання з ним угоди.

         На сьогодні, в громаді укласти договір можливо з Варшавським Савелієм Яковичем. Під час розмови з ним він повідомив, що бажаючі є. І їх кількість стрімко збільшується. Але в жодному разі панікувати не слід. Ніхто не залишиться без лікаря.

        Варшавська Ірина Володимирівна та Галушко Федір Миколайович теж з дня на день розпочнуть підписання договорів. Затримка їх діяльності спричинена технічними причинами – зазначає Савелій Якович. 

         Отже, щоб укласти договір з сімейним лікарем, необхідно:

  1.  визначитися з кандидатурою;
  2. з’явитися на прийом до лікаря (можлива консультація по телефону);
  3. з собою мати документи: паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон.

        Якщо ж ви підписуєте декларацію з педіатром (чи сімейним лікарем, який буде обслуговувати вашу дитину), то також знадобиться свідоцтво про народження дитини та документи (паспорт та код) одного з її батьків або опікунів.

Фото без опису        Ваші дані будуть внесені лікарем до медичної бази даних. Подальший маршрут пацієнта, після заключення договору, буде визначати сімейний лікар. Обмежень відвідування сімейного лікаря немає.

        Лікарі Мринської сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини для заключення договору чекають Вас з понеділка по п’ятницю після 14.00 год. за адресою:

     Чернігівська обл.

     Носівський р-н.

      с. Мрин

      вул. Малінко, буд. 15

      тел. (04642)2-92-16

      моб. тел. (067)713-11-61  - Варшавський Савелій Якович

 

   БАЖАЄМО ВСІМ ЗДОРОВ’Я!