Фото без описуПрисутні всі члени координаційної ради:

Пугач І.І.

Рекуненко С.А.

Борисенко Л.В.

Рибка С.В.

Савченко В.О.

Діденко О.М.

Варуха О.О.

 Розглянули такі питання:

  1. Протидія та профілактика насильства в сім’ї та молодіжному середовищі. Організувати  роз’яснювальну роботу серед підлітків «Що таке насильство?», «Як себе поводити, коли тебе скривдили». Провести анкетування та розповсюдження інформаційно-роз’яснювальних матеріалів з питань попередження насильства в сім’ї (квітень-травень).
  2. Зкоординувати роботу органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, служби у справах дітей Мринської сільської ради та Носівського ВП ГУНП в Чернігівській області щодо проведення рейдів «Підліток», «Діти вулиці» (квітень-травень).
  3. Аналіз роботи органів виконавчої влади влади та органів місцевого самоврядування щодо захисту прав та свобод дітей, які проживають в складних життєвих обставинах на території Мринської громади та надання їм всебічної допомоги (І квартал).
  4. Про виплату одноразової грошової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування (1 дитина - квітень).

За підсумками були затверджені спільні заходи служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення у справах сім’ї та дітей, відділу освіти, культури, молоді та спорту, відділу нац.поліції, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо запобігання насильства та жорстокого поводження з дітьми, а також захисту прав та свобод дітей.

Начальник служби у справах дітей

Мринської сільської ради

Рекуненко С.А.