Позачергову 16 сесію 7 скликання було проведено 2 березня 2018 року в приміщенні актового залу Мринської сільської ради. Були присутні 18 депутатів та запрошені заступники сільського голови Пугач Іван Іванович, Ганзюк Ніна Миколаївна, Стратілат Валерій Іванович, старости сіл Білодід Валерій Олександрович, Спашиба Лариса Олександрівна, Семенець Олександр Валерійович та начальник Носівського відділення поліції Вова Ірина Григорівна.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

                В ході засідання було вирішено ряд важливих питань. Зокрема, що стосуються сільського бюджету – виділено кошти: на придбання: пральної машинки для Плосківського НВК (ЗНЗ-ДНЗ) , бензомотокоси для ДНЗ «Ромашка», придбання фотоапарату для Мринської публічної бібліотеки; на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва котельні Мринської ЗОШ І-ІІІ ст. Виділено кошти в сумі 10 тис. грн. на виконання Програми «Профілактика правопорушень» на 2018 - 2019 рр. Носівському відділу поліції Ніжинського ВП ГУНП. 

Фото без опису

                 Прийнято рішення про встановлення надбавки за складність і напруженість в роботі працівникам дошкільних навчальних закладів в розмірі 10% посадового окладу на період до прийняття рішення на рівні КМУ по результатам виконання Державного бюджету України за І півріччя.

                 Затверджено, що при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонт, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів бюджету Мринської сільської ради, розмір кошторисної заробітної плати враховувати в розмірі – 5515,01 грн.

                 Також важливим і приємним є рішення про виплату стипендій переможцям олімпіад, конкурсів, спортивних змагань, спартакіад, чемпіонатів обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів. Заохочення також отримають художні колективи – переможці обласних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів. Оглядів, конкурсів. Грошове заохочення також чекає і на випускників-медалісті. 

                Для призначення виплат переможцям та призерам затверджено комісію з працівників сільської ради та депутатів. Більш детально з розмірами стипендій та складом комісії можна ознайомитися в рішенні.

Фото без опису

              Сесією Мринської сільської ради надано згоду на безоплатну передачу Носівській міській раді майна територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Носівської РДА та порушено клопотання про безоплатну передачу майна Носівського РЦ СССДМ Мринській сільській раді.

Фото без опису

                Значна кількість прийнятих рішень стосувались земельних питань. Це затвердження проекту землеустрою та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства; затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі; затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється; про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність; про вилучення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та багато інших. Особливу увагу депутатів привернуло питання погодження проведення земельного аукціону. Це питання депутати не підтримали і вирішено було не надавати згоду на проведення земельного аукціону.

                 З цими та іншими рішеннями сесії сільської ради можна ознайомитися в розділі Архів документів.

Виконком Мринської сільської ради