Органи місцевого самоврядування Мринської об’єднаної територіальної громади запрошують Вас, до плідної співпраці:

  • участі в прийнятті рішень;
  • формуванні молодіжної політики місцевого рівня;
  • розроблення форм та методів активної  участі  молоді в житті громади через її ефективну взаємодію з місцевими органами самоврядування.

Ваша активність та небайдужість може дати потужний поштовх стрімкому розвитку нашої громади. Участь молоді можлива як в індивідуальній,  так і організованій формах. У Вас є можливість самоорганізуватися у різноманітні   молодіжні громадські об’єднання, організації, або приєднатися до раніше створених, та, під їх егідою, представляти інтереси молоді громади  в органах місцевого самоврядування.

В наш час існує велика кількість інвесторів(фондів), які згодні вкладати кошти у проекти розвитку громад, але лише на умовах впровадження та контролю громадськими організаціями(без керівної участі державних чи місцевих органів влади).

Зазначені вище факти відкривають перед сучасною молоддю потужні можливості для самореалізації та значного  підвищення ролі активних громадян в управлінні та реформуванні нашої громади.

Нас цікавить Ваша думка!!!

Давайте разом створимо новий життєвий простір, в якому всім буде комфортно жити та розвиватися!!!

 

З повагою та надією, місцеві органи самоврядування.

 

P.S.: як приклад, пропонуємо ознайомитися з матеріалами роботи та здобуткам громадської організації « MART»  http://www.mart-ngo.org.ua/ua/