Для вирішення найважливіших питань життя села Роздольне, підведення підсумків 2017 року та для окреслення планів на 2018 рік 01 березня 2018 року в 11.00 год. в приміщенні Роздольненського сільського клубу відбувся сход жителів с. Роздольне Мринської сільської ради. З 122 чол. зареєстрованих в населеному пункті участь взяло 25 чол. (20,5% загальної кількості).

            На загальних зборах були присутні в.о. сільського голови Сіренко Ніна Миколаївна, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Пугач Іван Іванович, заступник сільського голови з правоохоронної діяльності Стратілат Валерій Іванович, староста  с. Селище, Роздольне, Киселівка Борисова Людмила Григорівна, директор ТОВ Носівка-Агро Шевченко Микола Іванович, землевпорядник ТОВ Носівка-Агро Паламарчук НінаІванівна, представник Носівського відділення поліції – дільничий інспектор Віриченко Ярослав Миколайович.

            Розпочалися загальні збори громадян звітом старости с. Селище, Роздольне, Киселівка Борисової Людмили Григорівни про організацію роботи по виконанню Програми соціально-економічного розвитку села Роздольне за 2017 рік. Потім виступили Сіренко Ніна Миколаївна та Пугач Іван Іванович, які також прозвітували за пророблену в 2017 році роботу по поліпшенню соціально-економічного становища  та благоустрою села Роздольне та більш детально зупинилися на планах в цьому напрямку на 2018 рік. Директор ТОВ Носівка-Агро Шевченко Микола Іванович та землевпорядник ТОВ Носівка-Агро Паламарчук Ніна Іванівна розповіла про діяльність організації на території села Роздольне та пообіцяла, що в 2018 році керівництво у тісній співпраці з місцевим самоврядуванням, долучиться до вирішення найбільш важливих питань. Дільничим інспектором Носівського відділення поліції Віриченко Ярославом Миколайовичем озвучено звіт про стан злочинності та висвітлено інші питання з компетенції  правоохоронних органів. Проведено бесіду стосовно протидії шахрайства. Загалом всі звіти прийняті громадою. Ухвалено роботу вважати задовільно.

          Виходячи зі звітів доповідачів та питань, які були порушені на загальних зборах громадян села Роздольне ухвалено:

  1. Встановити на 2018 рік самооподаткування з по господарського двору в розмірі 50 грн.
  2. Тримати на постійному контролі виконавчого комітету сільської ради питання роботи ФАПу та сільського клубу.
  3. Продовжувати здійснювати всі можливі заходи по соціальному захисту найбільш незахищених категорій громадян (учасники АТО, інваліди та ветерани ВВВ та інші).
  4. Сприяти проведенню заходів по благоустрою (озеленення, попередження самовільного випилювання дерев в громадських місцях).
  5. Вживати заходів, спрямованих на посилення боротьби з факторами, які породжують злочинність.
  6. Сприяти організації планових прийомів громадян села Роздольне дільничим інспектором Носівського відділення поліції не рідше одного разу на місяць.
  7. Проводити рейди по виявленню громадян, які займаються самогоноварінням і продажем алкогольних напоїв.
  8. Проводити регулярну профілактичну роботу з питань порушення правопорядку та  дотримання правил пожежної безпеки.
  9. Активізувати роботу органів самоорганізації, зокрема вуличних комітетів.

Виконком Мринської сільської ради