Фото без опису

В дошкільному навчальному закладі "Ромашка" в с.Хотинівка дітей привітали з наступаючими святами.Ось так описують святкові дні працівники ДНЗ "Ромашка":

"Зима. Ось і прийшли новорічні свята. Незважаючи на те, що зимова погода за вікном не затрималась надовго, це зовсім не зіпсувало святкового настрою.

            В Хотинівському ДНЗ «Ромашка» розпочався цілий ряд новорічно-різдвяних  свят. В день св. Миколая із самого ранку розпочалися сюрпризи для дітей – нарешті і ми дочекалися чудового ігрового майданчика, що був придбаний за сприяння Народного депутата України Олександра Кодоли. Щойно  стихли емоції дітей від такого дива,  як завітали до садочка гості з солодкими подарунками від агрофірми «Маяк», а згодом- представники депутата обласної ради С.В. Баришовця також привітали наших дітей.

           А якою ж безмежною була радість коли в дошкільний заклад завітав  святий Миколай з Ангелом та чортиком Антипком. Їх ролі  виконували Голодний Сергій Миколайович, Мороз Тетяна Володимирівна та Філяк Наталія Іванівна. Як же безпосередньо засяяли дитячі очі від радості, коли св. Миколай подарував безліч різноманітних та цікавих іграшок. Натомість Миколай отримав від дітей  вірші, пісеньки  та таночок.

            До Нового року наші діти також не залишилися без подарунків. Їх нам надали сільська рада, Голодний С.М. та Бровач М.М.

Велика за це  вдячність від  батьків та працівників ДНЗ. Хочемо всім побажати, щоб цей рік приніс всім тільки позитивні емоції, добробут в кожен дім , здоров'я та  мир."