На виконання Указу Президента України від 14.11.2017 року № 361/2017 в Україні 2018 рік проголошений роком реалізації правопросвітницького проекту "Я маю право!". В рамках реалізації цього проекту 28 лютого 2018 року в приміщенні Мринської сільської ради проведена робоча зустріч керівників Відділу РАЦС Носівського районного управління юстиції Улько Наталії Федорівни та Носівського  районного відділу державної виконавчої служби Гопанчук Віктора Миколайовича з в.о. сілького голови Сіренко Ніною Миколаївною, заступником сільського голови Пугачем Іваном Івановичем та працівниками сільської ради, які безпосередньо залучені до надання послуг жителям громади.

          В ході спілкування було більш детально розкрито зміст та обсяг надання послуг, які надаються  даними відділами для громадян, ознайомлено з нововведеннями та змінами в послугах. Так Улько Наталія Федорівна  більш детально розповіла про можливість електронної реєстрації громадян на прийом та про порядок надання інформаційних послуг за допомогою веб-сайту.  Ознайомила послугою «шлюб за добу» та іншими.

           Гопанчук Віктор Миколайович нагадав про коло послуг, які надаються його відділом. Актуалізував увагу на питанню  стягнення аліментів, до якого внесено ряд змін, доповнень та  нововведень. Надав адреси веб-сайтів та номер гарячої лінії для звернень громадян та залишив в сільській раді друкований роздатковий матеріал для ознайомлення громадян.

           Керівники відділів також повідомили про те, що протягом робочого часу постійно проводяться консультації громадян з відповідних питань за адресою: Чернігівська область, Носівський район, місто Носівка, вул. Центральна, 20, ІІІ поверх адмінприміщення.

            В подальшому планується розробити та погодити графік виїзних прийомів громадян по селах Мринської сільської ради.

Виконавчий комітет Мринської сільської ради