Навчання і виховання підростаючого покоління; прищеплення йому любові до рідної землі, рідного краю, своєї малої Батьківщини і загалом до України; всебічний розвиток дитини, як особистості, індивіда - ось основні завдання, які постають перед працівниками дошкільного навчального закладу. Але незважаючи на виконання всіх норм і вимог працівники ДНЗ «Сонечко» знаходять час , сили і натхнення організовувати для малечі різні цікаві заходи

Фото без опису

        В ДНЗ «Сонечко» Мринської сільської ради, на чолі з талановитим і досвідченим керівником Сіренко Лідією Вікторівною, працює енергійний жіночий колектив. Вихователі груп та музичний керівник майже кожного дня організовують розважально-пізнавальні заходи.  Це і тематичні ранки, ігри, родинні свята, екскурсії, дні поезії та інше.

        Порівняно новою і дуже цікавою не лише для вихованців дитячого садочка, а й для старших діток і навіть дорослих, є ляльковий театр силами вихователів, який робить цікаві постановки казок.

Фото без опису

Фото без опису

        Перший весняний місяць в ДНЗ «Сонечко» за доброю традицією присвячений весні, пробудженню природи і, звичайно, найдорожчій для кожного жінці – мамі.

        Попри всі ігри і розваги, вихователі  не забувають і про патріотичне виховання діточок. З нагоди річниці дня народження Великого Кобзяря – Тараса Григоровича Шевченка було проведено низку заходів. Це і години спілкування, де діткам розповідали про цю видатну постать української творчості, і влаштували день поезії, і організовано екскурсію до пам’ятника Т.Г. Шевченка, який знаходиться в центрі села.

Фото без опису

        Кожен з працівників ДНЗ «Сонечко» прикладає максимум зусиль аби дітки всебічно розвивалися і цікаво проводили час, адже вони – це наше майбутнє.    

Більше фото в галереї

Виконком Мринської сільської ради