Департамент економічного розвитку облдержадміністрації повідомляє про конкурс грантів «Адвокації заходів зі сприяння торгівлі та спрощення торговельних процедур», який реалізує Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ІЕД) у рамках проекту «Діалог зі сприяння торгівлі» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

                Метою конкурсу є покращення умов здійснення зовнішньоекономічної діяльності, зокрема шляхом удосконалення практики реалізації відповідних нормативно-правових актів та посилення прозорості діяльності органів влади, через забезпечення участі широкого кола громадських організацій в адвокації питань, пов’язаних із сприянням та спрощенням процедур торгівлі.

                 До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, які мають:

• статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні не менше ніж 1 рік на дату завершення конкурсу;

• спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування);

• досвід практичної роботи у сфері сприяння міжнародній торгівлі та спрощення відповідних процедур; 

• веб-сайт організації та/або сторінку у фейсбуці.

                  Для участі у Проекті заявник  має  заповнити  та  надіслати  грантову  заявку,  яка  складається  з  аплікаційної форми, бюджету  проекту,   сканкопії  реєстраційної  картки проекту, підписаної  й  завіреної  печаткою  організації  та  супровідних  документів,  на  ел.  адресу  ІЕД tfd_grant@ier.kiev.ua.  Аплікаційну форму та  форму  бюджету  проекту можна отримати на веб-сайті  http://tfd.ier.com.ua  або www.ier.com.ua . 

                   Кінцевий термін подання заявок до 18.00 год. 22.02.2018.

                   Конкурс не передбачає надання грантів політичним партіям, релігійним громадам, органам державної влади та пов’язаним із ними громадським організаціям.

                   Детальну інформацію можна отримати за посиланням http://tfd.ier.com.ua/wordpress/uk/2018/01/30/1516/  або за тел.+38 044 278-63-42 Михайличенко Костянтин, менеджер грантів та контрактів.