Фото без опису

«Разом реально зробити все і ми це обов’язково зробимо», — наголосив народний депутат України Олександр Кодола під час  візиту до Мринської об'єднаної територіальної громади 15 грудня 2018 року.

1 мільйон 754 тисячі гривень  було залучено у  2017 році на розвиток Мринської об'єднаної територіальної громади за сприяння народного депутата України Кодоли О.М.

Ці кошти депутатської субвенції соцекономрозвитку  спрямовані на закупівлю комп’ютерного обладнання, меблів для шкіл і дитячих садків, встановлення спортивних та дитячих майданчиків, закупівлю музичної апаратури та сценічних костюмів для будинків культури, облаштування місць відпочинку та зупинки громадського транспорту, частково на ремонт дороги.

Візит був насичений. Про вже зроблене та плани на майбутнє йшли розмови під час зустрічей депутата з місцевими жителями у Мрині, Лихачеві та Хотинівці, з керівниками Носівського району -  головою РДА Вікторією Вершняк та головою райради Анатолієм Красносільским та керівництвом Мринської ОТГ.

Разом керівники побували у Мринській ЗОШ I-III ст. де відкрито оновлений комп’ютерний клас; у ДНЗ «Сонечко», де замінено більшість вікон на сучасні металопластикові та закуплено комплекти меблів; у Лихачівській ЗОШ І-ІІІ ст. депутат передав комп’ютерне обладнання та сертифікат на придбання меблів, у Хотинівському будинку культури, де за сприяння депутата закуплено музичну апаратуру. Біля ДНЗ «Ромашка» побували на новенькому дитячому ігровому майданчику, а сам садочок отримав комплект меблів та нову пральну машину.  І це далеко не весь перелік об’єктів яким допоміг народний депутат України Олександр Кодола протягом 2017 року. 

Решту населених пунктів буде відвідано народним депутатом України Олександром Кодолою найближчим часом під час наступного візиту до Мринської об’єднаної територіальної громади.

 

Більше фото в галереї: Народний депутат України О.М.Кодола відвідав нашу громаду

 

Інформація на інших ресурсах: http://www.uezd.com.ua/oleksandr-kodola-razom-my-mozhemo-zrobyty-duzhe-bahato-pozytyvnoho-dlya-lyudej/ 

На сторінці Народного депутата України: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1608996312526522&id=100002485054509